tirsdag 2. juni 2009

Brukshund til mange slags bruk


Kamplek er virkelig anvendelig. Vi er nå så heldige at vi har fått en heeler som deltar med liv og lyst i sko-puss! Eieren av støvlene var ikke så glad for hjelpa, men Ferdinand var iherdig og tilbød sin hjelp gang på gang.

Gårdagen regnet bort. Formiddagsturen i skogen ble en våt affære, og selv Solan syntes visst det var godt med en varm dusj inne som avslutning. Ferdinand fikk også dusje beina og buken litt, bare for treningens skyld, men han fikk ikke bruke sjampo.

Metallapporten ble hentet fram i går også. Begge guttene fikk rygge i front og Ferdinand fikk øve på sitt og stå. Nå går han gjerne fot med kontakt ute og får påskjønnelse for det. Dessuten tilbyr han sitt og kontakt før mat, når han skal ut og når han kommer inn. Veldig greit, for da vil han gjerne både gå ut og gå inn igjen. Solan er en treging gjennom døra.

Begge fikk alene-tur på ettermiddagen. Minsten var så heldig at han fikk gå i øs-pøs-regn til en bensinstasjon der vi fylte luft i dekkene til jentenes sykler.

Heldigvis var det opphold da vi gikk i morges. I formiddag har Ferdinand fått gå pent i bånd. Det blir jo til at han går med kontakt stort sett hele tiden. Han har dessuten øvd på sitt og stå ute. Regnet pøser ned igjen, så videre planer for dagen er usikre

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar