fredag 14. august 2009

Besøk av sola


Til tross for at yr.no har meldt regn, har vi faktisk hatt sol store deler av dagen. Deilig! Yngstejenta er fortsatt med på turene, og guttene vet at det lønner seg å gå fot når folk passerer. Det ser litt annerledes ut dersom det kommer en hund eller flere.


Ferdinand fikk bare lekbelønning under dagens treningsøkt. Det tar litt lenger tid å belønne med leke, og så blir han faktisk fortere sliten også. Det vi trente på var stå og fri ved fot. Han plasserer seg foreløpig bedre når jeg belønner med leke ( i dag; ball i tau) enn når jeg belønner med godbit. Faren er at han lett kan bli litt for tent før øvelsen tar til,- og det betyr,- ja nettopp: bjeffing. Vi skal nok finne en balansegang her etterhvert,- med høy intensitet og fullkommen stillhet...


Solan startet ut litt ukonsenteret i dag, og smalt i dekk ved holdt når han gikk fri ved fot. Dette er visst et stadig tilbakevendende spøkelse som dukker opp etter at vi har hatt fokus på dekkmomentet. Vi ordnet det fort i denne økta. Stå og dekk under innkalling gikk veldig fint. Jeg tok også noen vanlige innkallinger bare for å sjekke at han holder farta helt inn. Og det gjør han.

Bli-øvelsene fikk hvile litt i dag, men vi kommer sterkere tilbake med dem senere

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar